zaterdag 12 mei 2012

14 weken update.

Het is 14 weken oud... ruim 20 kilogram en het stuitert door het leven..... rararara wat is dat?

Dat ben IK!!!

Dweezil.............. het draakje, het dondersteentje, de grote knuffel, de ontdekkingsreiziger uit Kapelle.

Ik zit nu volop in mijn socialisatiefase en - geloof het of niet- dat is een drukke periode. Niet alleen voor mij maar ook voor de baasjes.
Elke dag zie, ruik, proef, voel ik weer andere dingen die belangrijk zijn om later een evenwichtige Leo te worden.
Ik heb komkommer, appel, sla, worteltjes, rijst, brood, ei et cetera geproefd. Ik ben in winkels en andere huizen geweest. Heb gespeeld met kinderen, heb me laten aanhalen door grote, kleine, dikke, dunne, oude, jonge mensen. Heb kennis gemaakt met - ook jankende en gillende-  kinderen in buggy's, ouderen in scootmobiels en rolstoelen. Ik heb me laten afdrogen met een handdoek, me laten kammen en borstelen, vrouwtje mijn oortjes/ oogjes/ tandjes/ teentjes laten bevoelen.
Ik heb skeelers, fietsers en wielrenners aan me voorbij zien razen. Auto's, vrachtwagens en tractoren zien rijden. Ik rijd ontspannen mee in de auto en doe zelfs al een mini-dutje in de auto.
Ik heb al heel veel dieren gezien waaronder ook grote, kleine, rustige en drukke honden. Water,  modder, gras, grind.... allemaal al gevoeld.
Daarnaast ben ik deze week ook begonnen om samen met het vrouwtje de 'kom voor', 'zit' en 'af' aan te leren. Over twee weken start mijn puppy-cursus en ja, ik wil natuurlijk wel een beetje beslagen ten ijs komen!
En last but not least.... ik doe mijn P&P-tjes - op een enkele vergissing na- allemaal buiten!!


In het kader van mijn socialisatie ben ik vanmiddag Goes onveilig gaan maken.
Weer veel aaitjes over mijn bolletje gekregen, heel veel benen gezien en als een voorbeeldige pup met het vrouwtje meegelopen.
Ze zeggen dat ze trots op me zijn, dat ik het allemaal heel goed doe. Dat is mooi om te horen want ik doe goed mijn best.


Dweezil

1 opmerking: