dinsdag 10 april 2012

Een drukke dag...

Na een nachtje lekker geslapen te hebben, van 00:00 tot 06:00 uur aan een stuk door in diepe rust gelegen, brak de dag weer aan.
Lekker ontbijten, even uitbuiken, spelen en knuffelen en toen aan het werk.
Vrouwtje werkt vanuit huis en omdat ze snel last heeft van koude voeten ben ik maar op haar voeten gaan liggen. Gezellig.


Tussen de bedrijven door heb ik netjes mijn plasjes buiten gedaan en ook twee prachtige joepiedepoepies geproduceerd.
Ook heb ik nog meegedaan aan de wedstrijd "wie ligt er het meeste in de weg". Fellow heeft gewonnen, maar ik was toch wel een goede tweede.


Poes Annabel kwam langs om "even een bakkie te doen" en natuurlijk was ik daarbij ook van de partij.


Na de lunch kwam de baas naar huis. Omdat hij zich nog niet fit voelt heeft hij een vrije middag genomen. Jippie. Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Terwijl het vrouwtje rustig verder kon werken hebben wij mannen samen gespeeld, gechilled en een middagdutje gedaan.

Om 17:00 uur heeft het vrouwtje de "stekker eruit getrokken" en toen mocht ik mee in de auto!
Spannend, ik zat bij het vrouwtje op schoot en hield mij goed aan haar vast.
Eerst gingen we naar Kees en Monique IJzerman. Die hebben een mooie winkel genaamd "de Fruitschuur" waar ze naast groenten en fruit ook allemaal brokjes, speeltjes enzo verkopen.

De baasjes hebben een halsbandje voor mij uitgezocht zodat ik nu 'aan het lijntje' kan lopen. Geen probleem, ik stuiter van links naar rechts nu mee aan het riempje.

Daarna moesten er nog een paar boodschappen gehaald worden. En terwijl de baas deze ging halen heb ik met het vrouwtje buiten gewacht.
Bijna iedereen die de winkel inging heeft me wel even aandacht gegeven en zelfs de cassières kwamen naar buiten om met mij te knuffelen.
Van al die aandacht en al die indrukken werd ik wel moe en op de terugweg heb ik in de auto liggen pitten.

Na mijn diner, het verplichte uitbuiken, de nodige plassen en het poeperje lig ik nu lekker bij de bank samen met mijn nieuwe vrienden.

Ja lezers, u begrijpt het goed... het gaat goed met mij!

Knuffel van Dweezil.

1 opmerking:

  1. hey Dweezil..
    jij vermaakt je prima wat wij zo lezen..
    geweldig!!..have a lot of leo fun!!
    dikke bereknuffel van de stuiterballen

    BeantwoordenVerwijderen